Welkom op
AnasBanden.nl -  

 
Velgschade herstellen, stoeprandschade verdwijnt!
Net een nieuwe set velgen onder je auto en meteen al een dikke kras of pit in de velg, of nog erger, stoeprandschade. Geen man overboord velgenreparen is dan zeker een optie.  Kleine pitjes of krassen in je velg kun je zelf behandelen met een autospuitbus.
Bij grotere schade kun je het beste de specialist inschakelen. Na reparatie zien de velg(en) er weer als nieuw uit komen te zien.


Stoeprandschade
Veelvoorkomende schade is stoeprandschade. Bij stoeprandschade zijn er krassen in de velg ontstaan. Deze kunnen door ons verwijderd worden. Kleine krassen worden afgedraaid en bij diepe krassen wordt de velg eerst opgelast en daarna afgedraaid. Hierna kan de velg opnieuw gepolijst of gespoten worden.

Scheuren in een velg
Wanneer één of meerdere scheuren zijn ontstaan in een velg wordt deze gelast. Na het lassen wordt de velg geschuurd en opnieuw gepolijst of gespoten . Dit is echter niet altijd mogelijk en afhankelijk van de (grootte van de) scheur en het soort velg.
Velgen vervorming
Wanneer een velg is vervormd, met andere woorden; krom is, kan deze gericht worden. Ook een goed moment om je auto te laten balanceren of uitlijnen van een auto. Dit heeft namelijk groot verband. Teveel schade kan dus kromme velgen opleveren.De velgendokter.nl kan je helpen.
   

Tel: 070 - 415 65 45  |  Fax: 070 - 415 65 94  |  KvK Den Haag - 27326738 
(c) 2009 - Anas Auto Banden - Website door: TintTotaal Design